Friday, November 30, 2007

In Memoriam...


Nici nu-mi gasesc cuvintele, sa dea dracu... Stiam ca o sa vina si ziua asta si mi-era atat de teama de ea. Ziua in care nu o sa mai aiba cine sa ma intampine dand din ciot cu o moaca somnoroasa atunci cand ajung acasa de la munca, sau sa ma faca sa zambesc dupa o zi grea, sa se uite cu ochi de cersetor atunci cand imbuc un dumicat si sa ceara atentie cu o moaca tampa si haioasa.

Da, mi-a murit fotomodeala preferata, cainele meu frumos. Mi-a murit in brate, dupa ce atata amar de zile a facut tot posibilul ca sa ma indragostesc de ea. Si acu stau ca prostu si ascult cat de liniste e in casa si parca o tot vad aparand de dupa colt cu botul ala turtit.

Ma credeam un dur, dar sa sap cu mana mea groapa, sa o asez in ea si sa arunc tarana aia rece peste ea stiind ca nu o sa o mai vad, sa o mangai, sa o sacai, sa o aud pufaind...credeam ca nu mai stiu sa plang. Dar m-am inselat.
Ramai cu bine draga mea Mara :(

Tuesday, November 13, 2007

Optimism

Nu prea le am eu cu lepsele, da' fiind de la Gina, pt ca ii sunt dator cu o cafea, o sa o onorez.
Cum reusesc sa-mi pastrez optimismul si sa merg tot inainte ca rusii ? Ea a scris niste chestioare frumoase acolo, dar in cazul meu e foarte simplu si scurt - sunt madoarencurist si miserupist.

De ce sa ma consum din orice mizerie ? Vreau sa traiesc 100 de ani, ce talentu lu Monica Columbeanu. Sau Barladeanu ?
Daca as fi psihiatru, asta v-as prescrie in caz de stres si probleme anexe. O mare durere in fund. Da' nu din aia ca a lui Naomi din piata Operei. Da' na, acu fiecare cu gusturile lui. Cine sunt eu sa judec ? Fiecare se optimizeaza (derivat de la optimist) cum poate.

Raspunsei. Acu ce fac ? Lepsele astea se dau mai departe nu ? Hai sa vedem ce zice cineva mai putin optimist. Blondoooo ! Lasa venele in pace si lumineaza-ne :)

Tuesday, November 6, 2007

Razvan

Razvan Vasilescu. Multi poate il stiti ca pe "ala de injura in toate filmele si isi baga si isi scoate si iar isi baga".
In spatele ecranului, un personaj modest (desi ar putea fi mai fitos ca Brad Pitt), un om cu caracter, calm, serios si amuzant in acelasi timp.
Respect maestre.