Saturday, March 31, 2007

4Tunning I

Nu puteam sa lipsesc de la un asemenea eveniment, nu ? Cai putere, domnisoare dragute, sute de wati de muzica in portbagaje...ca'n filmele cu negrii. Daca nu faceam cei 16 km care ma desparteau de eveniment in 2 ore dus si 2 jumate intors facand slalom printre gropile de pe DN1 si printre colegii de trafic, ar fi fost chiar perfect. Ar fi fost si mai perfect (da, stiu ca e defectiv de superlativ) daca mai aveam si eu conditie fizica si nu ma dureau acum picioarele in draci de la cele mai mult de 400 de genoflexiuni pe care le-am facut ca sa obtin cadrele astea.
Bla bla bla...ete prima serie dedicata evenimentului. Enjoy ;)

Thursday, March 29, 2007

Dulce et decorum est pro patria mori

Dulce et decorum est pro patria mori . Oare ? Am respectat intotdeauna uniforma, dar nu i-am inteles niciodata pe baietii astia. Poate doar sunt las. Sau poate doar sunt mai realist si constientizez ca nu merita ca sa ajung doar un nume pe un zid. Cel putin nu mai merita.

Wednesday, March 28, 2007

Caine virtual

Am luat-o razna, am adoptat un caine virtual. Sa ii mai dati si voi cate un biscuite si sa ii aruncati mingea :D
Sho pe ei Cerber !! :D


Ce-mi place. Si ce nu

La indemnul amicului Mihnea, m-am apucat sa-mi fac lista cu ce-mi place si ce nu-mi place sa pozez. Si de ce. E prima oara cand stau si ma gandesc de ce pozez anumite chestii si de ce nu altele. Asa ca ete lista, in mare:

Imi place sa pozez:
0. Femei. Nu dau detalii.
1. Peisaje - pt ca am fost atras intodeauna de munte si de frumusetile naturale. Plus ca imi plac culorile cat mai saturate, iar in peisagistica am parte din belsug de ele. Intentionez ca la pensie sa ma mut intr-o zona montana cat mai linistita si izolata. Doar sa am calculator si net.
2. Animale domestice si salbatice. Le prefer oamenilor si in fotografie si in viata de zi cu zi. Cred ca am fost animal intr-o viata anterioara. Ori caine, ori bou. Dar inclin sa cred ca bou, pt ca inca mai am caracteristici.
3. Portrete cu UWA (obiectiv ultra wide).Cuz' it's funny. For me.
4. Oameni in diverse ipostaze, neregizate. Pt ca dupa ce descarc pozele incep sa vad ce nu vazusem cu ochiul liber. Pt ca am dioptrie si nu-mi plac ochelarii. Si nici lentilele de contact. Nu ma vad bagandu-mi dejtele in ochi.
5. Arhitectura moderna. Simpla si impunatoare. Si se preteaza la hdr, care e cul.

Ce nu-mi place:
1. Fotografia regizata. Nu ca nu o suport dar nu ma atrage. Poate doar pt ca-ti permite sa te joci cu lumina. Imi place sa ma uit la cadrele altora, dar nu sa si fac. Sa ma apuc sa trag de saracu model, stai asa, stai asa, indoaie-te, craceste-te, dezbraca-te...gata ca ajung la alte alea. Sau sa aranjez sticle si pachete de tigari pt poza...Mai bine le consum.
2. Orfani, ciungi, betegi, cersetori. Pt ca sunt chitros. Si daca as fi unul dintre ei nu mi-ar placea sa mi se faca poze fara sa mi se dea bani. Si nu-mi place sa dau bani.
3. Balustrade, capace de canal, garduri, baltzi, gauri, moloz, gunoaie, frunze, usi, geamuri, ziduri, scobitori, ace cu gamalie. Le tragem o prelucrare misto cu cinjpe layere pe canale diferite de culoare si gata un cadru beton, nu ?
4. Floricele. Pt ca sunt un dur si nu ma pretez la asa chestii sensibiloase. Doar femeile si miahi ar trebui sa pozeze asa ceva.
5. Femei frumoase. Ca nu stau. Probabil pt ca am o moca de parca ieri am iesit de la Jilava.

Si o adaugire la alea care-mi plac - Grasele.
De Cotnari. Da' nu sa le pozez.

Thursday, March 22, 2007

The flying dog

Unii pozeaza modele, fete frumoase sau mai putin frumoase, mai imbracate, mai dezbracate, sexoase sau nu...Eu nu. Eu fac sesiuni foto cu caini.
Deci, daca esti tanara, frumoasa si sexoasa, pot sa te ajut cu un book pentru cainele tau :D

Wednesday, March 21, 2007

La Tiganci

Fiecare cultura are frumosul ei...Chiar si portul tiganesc are simbolistica lui. Pacat ca multi dintre acestia au uitat-o, impreuna cu folclorul lor si cu alte motive specifice natiei atat de charmante in trecut...
Ciaules

Tuesday, March 20, 2007

Rata si ratoiu

- Mamiiii !
- Da dragule ?
- De ce face nenea poze ?
- De placere scumpule. De placere...

Cel mai bun raspuns posibil :D

Sunday, March 18, 2007

Party distorsionat

Cam greu cu update-urile in ultima vreme :(...
Sper sa recuperez in zilele urmatoare. O sa incerc cel putin.
Momentan doar 4 cadre de la o scurta iesire la munte, in interes de serviciu. Multe cadre cu colegii si intruniri, mult mai putine cu ce mi-ar fi dorit eu de la o iesire la munte...Macar am avut vreo 2 nopti dansante cu beutura moca :D
Cam asa a aratat prima noapte, printre pahare de wisky :D

Thursday, March 8, 2007

8 Martie

La Multi Ani doamnelor. Si bineinteles si domnisoarelor :)
Sa fiti iubite si fericite. Si poate inventati si o zi a barbatului. Ca mai suntem si noi buni la reparat o teava sparta prin casa, la batut un cui, reparat Dacia si alte treburi d'astea caracteristice sexului puternic ;)

Wednesday, March 7, 2007

Sabina

Nu am apucat pana acum sa scriu pentru ca nu-mi gaseam cuvintele.
Dar vad ca zilele trec si cuvintele tot nu vin, asa ca o sa zic cu
vorbele mele - este vorba de ziua, de fapt seara de Vineri 2 Martie.
Zi care mi-a mai sters o parte din pacatele cu care sunt trecut
in catastif acolo sus.

Membrii FotoTarget, grupul Prime si magazinul foto F64 , au reusit
sa faca majoratul unei fete deosebite putin mai frumos :)
Este vorba de Sabina Dimitriu, un talent in plina acscensiune, o tipa
deosebita din toate punctele de vedere.
Surpriza, planificata si coapta de mult timp pe la spatele Sabinei :D ,
a constat intr-un Canon 400d, obiective , card si o geanta foto.
A fost un moment...cum naiba sa ii zic ?...super tare frate ! Noi cu gurile pana la urechi, unora era sa le dea si lacrimile (se stiu ei care sunt :D), Sabina tremura ca varga de emotii, blitzurile scaparau mai ceva ca la decernarea Oscarurilor, pupaturi, imbratisari, personalul de la "La Mama" (acolo s-a desfasurat tarasenia) se uita la noi ca vitelu' la poarta noua...ce mai ,a fost ca'n filme :)

Prin acest cadou , noi, tartorii implicati, speram sa sprijinim si sa incurajam talentul micutei. Poate-si va aduce aminte de noi cand va fi mare :)
Inca o data La Multi Ani Sabina ! Numai fericire si succese pe viitor si...lasa naibii camera aia si pune mana pe carte ca vine Bacu' :D Macar pana atunci sa mai apucam si noi sa ne mai laudam cu o poza doua :D Ca dupa aia... ;)

Sunday, March 4, 2007

Bîrdizarea

Knock, knock
-Who's there ?
-Yo, it's me. Vladone !
Scrrrrrgrrr (door opening)
-Big mistake mother fucker ! You're going to be bîrdizaid !

*Nota
Subiectul este amicul Vlad B
îrdu. Daca vreti sa intelegeti ce inseamna "bîrdizare", intrati pe blogul lui , uitati-va la cateva cadre si o sa pricepeti :D

Thursday, March 1, 2007

1 Martie

Desi in ultima vreme am fost destul de ocupat si nu am mai postat nimic aici, nu aveam cum sa nu-mi fac timp astazi pentru a oferi un mic martisor virtual domnisoarelor si doamnelor :) .
Va doresc numai fericire si o primavara cat mai frumoasa ! ;)