Friday, June 29, 2007

Tempus fugit...



Ca tot a fost ziua mea de curand , ca de fiecare data cand vine evenimentu' , nu reusesc sa-mi dau seama cand naiba a mai trecut un an. Stai si te gandesti ce dracu ai realizat in anul ce tocmai a trecut, te scarpini in cap, si-ti dai seama ca mare chestie n-ai facut.
Si daca te gandesti si mai bine, realizezi ca ti se cam duce si tineretea, si te apropii fara sa-ti dai seama de criza varstei de mijloc. Bine ca nu ma asteapta si menopauza. Parca te si vezi un batranel enervant si chelios prin tramvaiul 34, sculand tinerii de pe scaun pt ca nu te mai tin rebegitele. Si ce zmeu erai odata...

Mi-aduc aminte cum eram un pustan, un putoi caruia de abia ii dadusera tuleii, si nu stiam cum sa ma dau mai balaur, mai in varsta. Abia asteptam sa ma fac mare, sa am serviciu, masina, casa, sa ma ia lumea in serios...nu ca acum m-ar lua.
Traiti clipa, simtiti viata prin vene si profitati de ea pt ca timpul nu se mai intoarce. Macar de ne-am reincarna, atunci ar fi altceva. As vrea sa fiu fotograf intr-o viata viitoare, daca se poate.

Dar, ca sa fiu optimist, este si o parte buna. Uite, deja e Vineri si vine iar week-endu :D

Thursday, June 28, 2007

Pasarica



Am stat eu aseara asa stramb si am gandit drept si am facut o analiza profunda. Si am ajuns la concluzia ca sunt o putoare de om in ultima vreme. Nu mai am vlaga, nu mai am chef de nimic, zici ca sunt unul din cheliosii aia care stau si o freaca pe la Guvern. Ori e de la caldura, oboseala si recentele migrene care ma bantuie, ori chiar sunt o putoare. In orice caz, trebuie sa fac ceva sa ies din amorteala asta molipsitoare. Da, molipsitoare pt ca le-am dat-o si altora si, la randul meu cred ca am luat-o de la cineva. In termeni medicali cred ca se numeste "Lene Romaneasca".
Nici de pasarica nu mai am chef. De asta de mai jos, nu de ailalta :D

Monday, June 25, 2007

Frustrari



Initial am vrut sa scriu ceva frumos, ceva romantic si placut, in acord cu pozele, ceva care sa te faca sa visezi cu ochii deschisi. Da' cine mama dracu' poa' sa scrie asa ceva pe caldura asta ?!

In concluzie, o sa ma vait. Iar. Pt ca sunt satul de caldura, de aglomeratie, de serviciu, de nervii altora, de dureri de cap, de vecini, de soferi ciumegi, de facturi si impozite, de politica si politicieni de cacat, de stirile de la ora 5, de Irinel si Monica, de bormasina care zornaie duios la ala de deasupra, de pretul benzinei si al mancarii din Cora, de...multe. Le stiti si voi pt ca sunteti la fel de satui de ele ca si mine.

Da' macar fac poze frumoase :D

Friday, June 15, 2007

Vernisaj FOTOSinteza

Ar fi fost culmea sa lipsesc de la vernisaj tocmai eu care ii laudam pe tinerii astia :)
Repet indemnul de a da o fuga pe acolo pt ca merita. Personal am observat o crestere a calitatii fata de ultima lor expozitie si ii felicit pt asta.

Si uite asa cadrele de la Brasov mai au de asteptat putin. Nu de alta, dar nu stiu prin ce minune, maine o sa ma duc dimineata la scarbiciu, asa ca in curand trag pe dreapta, desi mi-ar fi placut sa mai lungesc sucul de pe Motoare. Chiar daca ploua :D

Wednesday, June 13, 2007

FOTOSinteza

Dupa o lunga pauza, m-am decis sa revin in forta. Si o sa incep prin a va anunta vernisajul unei noi expozitii foto la Dalles, FOTOSinteza, organizat de catre absoventii cursului de tehnica fotografica. Vernisajul va avea loc Joi, 14 Iunie, ora 18.00 la Sala Dalles. Puteti admira cadrele expuse intre 14 si 22 Iunie. Eu cred ca merita sa va rapiti o jumatate de ora din pretiosul vostru timp pt a acorda putina atentie tinerilor fotografi ;)

Voi reveni zilele acestea cu cateva cadre din plimbarea prin Brasov din week-endul acesta, escapada in care m-am simtit cum nu ma mai simtisem de foarte multa vreme si le multumesc diliilor cu care am fost acolo pt asta :D
De fapt incep chiar acum cu un portret furat la o terasa. Am mai zis ca sunt mort dupa roscatele cu ochii verzi ? :D